AJANKOHTAISTA


KEVÄT ON TÄÄLLÄ
Kevät on vihdoin saapunut! Päivät pitenevät, aurinko lämmittää ja luonto herää uuteen eloon. On aika tuoda raikkautta ja iloa myös kotiin keväisen sisustuksen avulla. Kahvilassamme toivotamme kevään tervetulleeksi uusilla ja ihastuttavilla sisustustuotteilla, jotka heijastavat myös pääsiäisen iloista tunnelmaa.
Valikoimastamme löydät kauniita pääsiäiskoristeita, kuten värikkäitä munia, suloisia pupuja ja muita keväisiä koristeita, jotka luovat tunnelmaa niin ruokapöytään kuin kodin eri tiloihin.
 
JOULU LÄHESTYY
Talvi on tullut ja on aika fiilistelylle. Nyt on aika kääriytyä huopaan sohvan nurkkaan ja vain nauttia. Meidän ihania huopia on nyt saatavilla sekä liikkeestä että verkkokaupasta
TALVI VÄISTYY PIKKUHILJAA
Joulu on korjattu pois kahvilasta ja tilaa on raivattu kevään uutuksille joita pikkuhiljaa kahvilaan alkaa saapumaan. Jo nyt voi tulla hakemaan inspiraatiota keväseen ja tulevaan kesäsesonkiin. Viini,- tai olutlasi, mikä mainio heräteostos tulevan kevään kunniaksi.

SYKSY ON SAAPUNUT

Ja samalla myös kauppamme täyttyy pikkuhiljaa ihanista uutuustuotteista mutta myös muutamista kestosuosikeista. On aika sytyttää kynttilöitä iltaisin ja kääriytyä lämpimään vilttiin sohvan nurkkaan. Ihanan tunnelmallista!

 

KEVÄT JA  AURINKO OVAT  SAAPUNEET

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja kahvilamme on täynnä ihania kesäuutuksia. Nyt on aika lähteä ulos nauttimaan auringosta. Mukaan voi pakata eväät kokoontaitettavaan pic-nic koriin ja jotta ei tarvitse istua kylmällä kalliolla niin kainaloon muhkeat ylijäämäkankaista valmistetut istuintyynyt.

DIDDEN- PERHE LAAJENEE
Herkullisten belgialaisten Didden -hillojemme lisäksi olemme nyt saaneet valikoimaamme saman tuoteperheen ihanan maukkaat ja lisäaineettomat kastikkeet. Näistä saa loistavan kaverin salaatille, pastalle, lihalle.. jopa jälkiruokien lisukkeeksi!

 

 

 

 

EKOTEKSTIILIT KEITTIÖÖN

Oletko jo kerinnyt tutustua Recycled -tuotesarjaamme? Kauniissa maanläheisissä sävyissä ja klassisissa kuoseissa saatavilla olevat keittiö- ja tiskipyyhkeet, esiliinat sekä patakintaat ovat valmistettu ekologisesti tekstiiliteollisuuden laadukkaista ylijäämäkankaista, kestävän kehityksen arvoja kunnioittaen.

 

 

 

Oletko maistanut läpi suositun Stokes -sarjan kastikkeemme? Tartaria klassisesti paistetulle kalalle, punasipulihilloa juustoille tai itsekeitettyjä kastikkeita rikastamaan, kenties keväisen raikasta mangokastiketta salaatteihin? Yhdistelmissä vain mielikuvitus on rajana.

TERVETULOA OSTOKSILLE!

_______
 
 LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS INSTAGRAMISTA!